söndag 19 oktober 2008

Hos Gun

Idag har vi haft en helt fantastisk söndag. Vi var hembjudna till Gun på eftermiddagen, och blev där ända till kvällen. Det var hur mysigt som helst, och August och Julian stormtrivdes!

Gun är en underbar person, väldigt varm och rar. Hon är både distriktsköterska och tvillingmamma, så vi har haft mycket glädje av att känna henne det senaste året. Vi har alltid kunnat ringa till henne när vi har haft frågor, och hon har alltid kommit med lika kloka råd. Hon är en sån person som får en att känna sig duktig och lycklig som förälder.

Det märktes att hon tyckte att det var väldigt roligt att få träffa August och Julian idag, och de verkade tycka mycket om henne också. Förhoppningsvis blir det fler gånger framöver, och det är inte heller omöjligt att hon kan vara barnvakt någon gång.

Vi fick också träffa Guns 28-åriga tvillingdöttrar Marie och Josefin, och de var också hur trevliga som helst. De verkade ha en väldigt härlig relation och jag kan bara hoppas att August och Julian uppskattar varandra så mycket när de blir vuxna.

Inga kommentarer: