fredag 5 december 2008

Fotografering och fläskläpp

Idag var vi och fotograferade oss hos Andreas i hans studio. Först bara August och Julian, men sedan hela familjen.

Julian var på topp, han spexade och ser på vissa bilder ut som ett äkta blöjbarn. August inledde hela sessionen med att ramla framstupa, så han var inte lika peppad. Efteråt upptäckte vi att han hade fått en ordentlig fläskläpp så det var kanske inte så konstigt.

Det vi har sett av resultatet än så länge har varit riktigt bra, det är mäktigt att se vad en duktig fotograf och hans utrustning kan åstadkomma. Bilderna ska användas till jul, men efter det kanske något dyker upp här.

1 kommentar:

Anonym sa...

Haha! Samma sak hände oss när jag och mina småsyskon skulle ta kort när vi var små. Mina småsystar är tvillingar och var ungefär vid samma ålder som a&j är nu. De skulle sitta tillsammans på en pall utan något stöd eller något, har ingen aning om hur fotografen hade tänkt att det skulle funka men.. DUNS! sa det så ramlade julia ner. Och fick en bautabula i huvudet. På alla resterande bilder som togs ser man denna enorma bula och hon har massa tårar i ögonen och på kinderna, men fotografen lyckades till sist få henne att skratta iallafall!

Så det måste vara något med det där med tvillingfotografering och skador ;P